Етаж 4

  • Студио

  • 2-стаен

  • 3-стаен

  • 4-стаен
    5-стаен

  • Мезонет

  • Общи части

3 спални А4.1

Свободен

146.42 m2 / €271 219

Разгледайте

2 спални А4.2

Свободен

116.48 m2 / €157 248

Разгледайте

1 спалня А4.3

Продаден
Направете запитване