Етаж 2

  • Студио

  • 2-стаен

  • 3-стаен

  • 4-стаен
    5-стаен

  • Мезонет

  • Общи части

2 спални Б2.1

Продаден

1 спалня Б2.2

Продаден

1 спалня Б2.3

Продаден

студио Б2.4

Продаден

1 спалня Б2.5

Продаден

1 спалня Б2.6

Продаден

2 спални Б2.7

Продаден

3 спални Б1.4

Продаден
Направете запитване