Етаж 3

  • Студио

  • 2-стаен

  • 3-стаен

  • 4-стаен
    5-стаен

  • Мезонет

  • Общи части

2 спални Б3.1

Продаден

1 спалня Б3.2

Продаден

1 спалня Б3.3

Продаден

Студио Б3.4

Продаден

1 спалня Б3.5

Продаден

1 спалня Б3.6

Продаден

1 спалня Б3.7

Продаден

2 спални Б3.8

Продаден
Направете запитване