Етаж 1

  • Студио

  • 2-стаен

  • 3-стаен

  • 4-стаен
    5-стаен

  • Мезонет

  • Общи части

2 спални Д1.1

Запазен

2 спални Д1.2

Продаден

3 спални Д1.3

Продаден

4 спални Д1.4

Продаден

2 спални Е1.1

Продаден

2 спални Е1.2

Запазен

1 спалня Е1.3

Свободен

84.00 m2 / €106 972

Разгледайте

Студио Е1.4

Свободен

42.57 m2 / €54 064

Разгледайте

2 спални Е1.5

Продаден
Направете запитване