Етаж 3

  • Студио

  • 2-стаен

  • 3-стаен

  • 4-стаен
    5-стаен

  • Мезонет

  • Общи части

2 спални Д3.1

Продаден

1 спалня Д3.2

Продаден

2 спални Д3.3

Продаден

2 спални Д3.4

Продаден

1 спалня Д3.5

Продаден

1 спалня Д3.6

Продаден

2 спални Е3.1

Продаден

1 спалня Е3.2

Продаден

1 спалня Е3.3

Продаден

1 спалня Е3.4

Продаден

2 спални Е3.5

Продаден

2 спални Е3.6

Продаден
Направете запитване