Етаж 5

  • Студио

  • 2-стаен

  • 3-стаен

  • 4-стаен
    5-стаен

  • Мезонет

  • Общи части

3 спални Д5.1

Продаден

2 спални Е5.1

Продаден

1 спалня Е5.2

Продаден

1 спалня Е5.3

Продаден

1 спалня Е5.4

Продаден

2 спални Е5.5

Продаден

2 спални Е5.6

Продаден
Направете запитване