За нас

АТ Смарт
  • Партньори

АТ Смарт

Вярата в бъдещето на затворените комплекси, които създават една различна среда за живот, стои в основата на партньорството между две доказани в своя бранш компании – „СМАРТ КОНСУЛТАНТС“ и „АТ ИНЖЕНЕРИНГ 2000“.

Обединени от желанието да предложат на своите клиенти възможността за живеене в удобен, отлично планиран и устроен съвременен комплекс, двете компании повярваха в проекта за HILL SIDE. „Смарт Консултантс“ е гарантът за успешен маркетинг, управление и поддръжка на комплекса, а „АТ Инженеринг“ застава с името си зад качеството на строителството.

Уебсайт

Продажби

  • 28

    успешни проекта

  • 12

    години опит

  • 450000

    кв.м

„СМАРТ КОНСУЛТАНТС“ е компания, чийто екип вече над 12 години приветства всяко ново предизвикателство в сектора на недвижимите имоти. Тайната се крие в съчетаването на доказания ни опит в строително-инвестиционната дейност с най-иновативните форми за маркетиране и продажби на екслузивни имоти у нас.

Компанията приема за своя мисия предлагането на пълен спектър от услуги - техническа поддръжка, администриране и поддръжка на сграда, технически надзор на съоръжения, услуги по поддръжка на технологично оборудване, административни услуги, услуги по почистване, озеленяване, охрана и др. Това е всичко необходимо за превръщането на една идея от чертожната дъска в модерна функционална сграда, отговаряща на всички изисквания дори на най-претенциозния клиент.

Уебсайт

Партньори

Главен изпълнител

„АТ ИНЖЕНЕРИНГ 2000“ вече над 26 години заема ключова позиция сред водещите български строителни компании. Основана през 1991 година компанията има натрупан голям опит и богато портфолио на успешни проекти и доволни клиенти. „АТ ИНЖЕНЕРИНГ 2000“ предлага широка гама от услуги – проучване, комплексно проектиране, строителство "до ключ" на промишлени, административни и жилищни сгради, осъществяване на инфраструктурни проекти, цялостен ремонт и реконструкция на съществуващи сгради, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Стремежът на компанията е за повишаване на качеството на предлаганите услуги и съобразяване с новостите в бранша. Доказателство за това, че фирмата държи на качествената работа, е сертифицирането по ISO 9001.

Уебсайт

Клиенти

Банка

Българо-американска кредитна банка предлага пълен пакет от банкови продукти и услуги на индивидуални и бизнес клиенти на конкурентни цени и при високо ниво на обслужване. БАКБ е модерна, високотехнологична институция, която отговаря адекватно на все по-високите изисквания на съвременните потребители, адаптира се бързо към променящите се условия на банковия пазар и се възползва от всички технологични новости, които могат да бъдат в услуга на клиентите й. Банката се стреми да работи много активно с малките и средни предприятия в страната, отчитайки плановете за тяхното бъдещо развитие, като им предлага съвременни и гъвкави решения.

Уебсайт

Архитекти

Триаксис ООД е основана през 2005-та година от арх. Атанас Ковачев и арх. Борислав Загорски. Най-голямото й богатство е портфолиото в сферата на жилищното проектиране, еднофамилни сгради, промишлени сгради, паметници на културата.

Арх. Борислав Загорски започва проектантската си кариера като отговорник проект, а по-късно и партньор в проектирането на един от най-успешните ваканционни комплекси в България - ваканционно селище "Оазис" в с. Лозенец. Комплексът, с площ от над 70 000 кв. метра, е уникална урбанистична структура, представляваща напълно автономно селище.

С настоящия проект - комплекс от затворен тип HILL SIDE екипът цели да повтори и надгради добрата практика в изграждането на богато озеленен затворен комплекс. Целта е той да притежава характера на самостоятелна селищна структура, формираща от живущите общност, осигуряваща комфорт на обитаване, сигурност и спокойствие. Дизайнът на обществените пространства, фасадните композиции и планировъчни решения целят да се постигне модерен от една страна и изчистен от друга екстериор без да се прави компромис с функционалността и комфорта на обитаване.

Уебсайт

Архитект Борислав Загорски

Изберете имот